söndag 11 april 2010

Solen är här!

Har njutit en stund på balkongen och mumsat på Ben&Jerry glass, så gott! Jag är verkligen blek just nu så det gäller att inte sitta för länge.
Idag ska jag bara ta det lungt och sätta mig med lite jobb om en stund. Har en 6 dagars vecka framför mig med sena dagar och fullt upp...men jag har ju fått njuta av ledighet i 10 dagar så jag ska inte klaga. Tänk bara att det går så fort, snart är sommaren här!
Njut av solen!
/C.

lördag 10 april 2010

LONDON



jag har precis bokat en resa till London tillsammans med några kompisar. Det ska bli så kul, en perfekt start på sommarsemestern!
Vi ska göra något alldeles speciellt där, berättar om det längre fram.
Kram/C.

Bilden...


...denna men i rött.
/C.

Lördagspromenad...

...blir det nu. Skönt att gå ut och få lite luft. Den där solen som de lovade gömmer sig dock riktigt bra, har inte sett till den på ett tag.
Ska på fest ikväll, sitter och klurar på vad jag ska ta på mig, jag får tänka under promenaden. Funderar på om det kan bli A-one silk strap dress, i rött...
/C.

fredag 9 april 2010

Klick...

Ja nu har jag klickat hem den Odd Mollys Bikette denim jacket, den utan broderi och dekoration. Mmm längtar...
Trevlig fredag!
/C.

Privat eller ej...






Dr Molly en av de större Odd Molly bloggarna tog idag upp om vad man kan ta upp på sin blogg, vad är egentligen för privat? Jag tycker nog att där måste man själv känna vad som är ok för en själv. Skulle jag en dag välja att göra outfit bilder på min blogg så skulle jag nog sudda ansiktet. Dock är nog jag en person med stort behov av anonymitet samtidigt som jag gillar att berätta om allt jag tycker är vackert. Hade jag barn skulle jag välja att ej ha kort på dem på min blogg det är ett som är säkert.



Alla bloggar svämmar just nu över av bilder på Up-to-me-ism klänningen jag håller med om att den är fantastisk. En lila hade gärna fått flytta in i min garderob! Men jag är nog lite mer kär i Annie Oakley s/s dress som många dissat som en lampskärmsklänning. Jag tycker att den är underbar och lättare att använda. Såg den på en av tjejerna i OM butiken redan i vintras och blev kär i den redan då. Funderar dock på en blå...




Sedan ska jag tjata vidare lite om Biketten provade den på Åhléns igår, så fin till alla sommarklänningar. Modellen är verkligen mjuk och skön, lite jeanssjortskänsla. I de butiker jag var Mathilde, Odd Molly, NK och som sagt Åhléns fanns den endast med det stora trycket på ryggen kvar och det vill nog jag vara utan. Som tur finns den kvar i några nätbutiker.



onsdag 7 april 2010

Ingen sol...

...men verkligen vår i luften, så underbart ute! Hade hoppats på att få lite sol på kinderna nu när man är ledig, så blir det nog ej, men varma härliga promenader stärker de också. Imorgon blir det en sväng in till city och kanske även en sväng på Nationalmuseét. Rubens och van Dyk är väl inga favoriter men alltid kul att se kända konstverk på riktigt.
/C.

Shoppingsuget...


Hämtade den underbara Lotta Lotta long coat igår, så fin! Bara fodret är fantastiskt, min sambo föreslog att man kan använda den ut och in, måste nog prova det. Det kändes som lagom tjocklek på den, fungerar även en kallare sommardag och en höstdag med en stickad tröja under.

Visade tidigare ett halsband från Malene Birger nu har http://www.missgreta.se/ fått in sandalerna till, så fina! Brukar mest handla accessoarer och skor där då de ej tar in större storlekar på kläder, ej storlek 4 på Odd Molly till exempel. Annars måste jag säga att det är min favoritaffär på nätet, alla märken som jag gillar. Paketen kommer alltid vackert inslagna och de är trevliga att ha kontakt med. Sugen på skorna nu, jag får se...
Är även sugen på att klicka hem en Bikette denim jacket den utan tryck på ryggen. Så fin till klänningar i sommar men även som kavaj när det blir kallare framåt hösten.
Jag ska fundera vidare här medan jag rättar lite prov. Man får passa på när gråvädret är framme.
Ha en bra dag!
/C.

tisdag 6 april 2010

Städning!

Svårt att komma igång med städningen, allt annat är roligare. Egentligen är det inte speciellt stökigt men man får passa på när man är ledig. Är på konferens näst nästa helg också så det känns bra att ha det gjort.
Nyss plingade det till i mobilen, min kappa har kommit, blev så glad! Men först städning, sedan promenad och hämtning av paket.
Läser som sagt många av de bloggar som handlar om Odd Molly och har förvånts av reaktionen mot höstkollektionen 2010, jag tycker att den ser helt underbar ut! Så härliga färger! Visst jag kan hålla med om att jag föredrog Helena som modell och att den nya är lite för smal, men är verkligen hon smalare än de/dem modeller de använt på produktbilderna? Nej, inte enligt mig. Dock hoppas jag på att de kommer fortsätta ha storlek 4 kvar och genom det ha en bred målgrupp och inte bara rikta sig till de smala. Flera plagg i pre-spring, spring och summer 10 har inte tillåtit byst och annat samt varit mycket skira i materialet, men det ska ju finnas något för alla och det tycker jag att de hittills har lyckats bra med.
Nu skiner solen!
/C.

söndag 4 april 2010

Glad Påsk!

Traditioner gillar jag, firar alltid påsken med min familj och så även i år, mysigt. Kom tillbaka till Stockholm idag vid lunch, underbart med en veckas ledighet nu. Tog mig precis ett glas rött och bara njuter. Solen lyste så underbart idag, riktigt vår i luften. Väntar nu på min Lotta Lotta long coat från Odd Molly som jag hoppas ska komma på tisdag, den kommer att bli perfekt nu.
Har verkligen köpstopp nu, det har blivit mycket från både vår och sommarkollektionerna, måste hinna använda allt.
Imorgon blir det storstädning här hemma, det behövs verkligen. Kanske ska man även passa på att tvätta fönstren, får se hur vädret blir imorgon. Har inte så många planer annars för veckan, något museébesök och lite kompisfika kanske. Massor att rätta också...det kommer att ta tid. Hoppas på att få tid att sitta i solen lite också och bara slappa.
Ha en skön kväll!
/C.