lördag 28 maj 2011

Semester...

...nu åker vi! Så skönt
Oj vad jag behöver sol och vila...mycket som hänt i livet...
Måste visa er vår packning, jag är själv så imponerad av att den är så liten!

Kramar till er!
/C.


- Posted using BlogPress from my iPhone

måndag 23 maj 2011

Måndag och Sveriges rättsväsende...



...en måndag som började med regn och mörker fortsatte i dess anda...denna dag har verkligen inte varit någon bra dag... En dag när jag ifrågasätter Sveriges rättsväsende, hur står det till med vårt rättssystem? Vem är egentligen kriminell, den som begår ett brott för att skydda en annans liv...ja tydligen är det så...svårt för mig att förstå... Men att göra illa barn i vårt land är inte värt något straff alls...helt otroligt!

Denna dag kunde endast en x-stitch kännas bekvämt...

Kram och sorry för mina kryptiska ordalag! Sov gott alla:)
/C.

söndag 22 maj 2011

#677 Cancun scarf i Dark Magnolia säljes...



...ligger på Tradera, HÄR! Jättefin! Dock är inte guld riktigt jag så den har bara blivit använd ett par gånger. Auktionen går ut på tisdag.

Ibland har man såna där dagar när tankarna går runt, svårt att slappna av, får inget gjort...uppe i varv trots att det är ledig söndag! Så många måsten som ligger på... Nästa söndag kommer jag starta på ett turkiskt Hamam för att börja semestern med maximal avslappning...längtar!

Ikväll BB sedan hoppas jag att komma i säng inför en fullspäckad måndag!

Kram/C.

Hej hej...

...testar BlogPress... Med en snygg bild från senaste Damernas Värld med en underbar Odd Molly drömväska!
Kram/C.


- Posted using BlogPress from my iPhone

God Morgon Söndag...




...hoppas att ni alla fått en god natts sömn!
Själv är jag så trött att jag sovit bort ett dygn hittills denna helg. Nu är det god frukost här med bacon och ägg samt en stor kopp thé mmm gott!
Dagen idag så ska jag försöka att inte göra så mycket, hålla mig här hemma, tror att det är vad som behövs för att orka nästa vecka.
Just nu velar jag lite om jag ska ta en långpromenad först eller sätta mig i solen på balkongen och njuta hmmm...

Dessa fina Nike skor har kommit hem till mig, så sköna att gå i och väldigt snygga:) Lunarglide heter modellen.

En veckas jobb, på lördag åker vi till värmen, helt underbart! Pssst jag har redan börjat packa....

Någon som har förslag på en snygg beachbag att ha med? Förslag mottages tacksamt!

Kram/C.

tisdag 17 maj 2011

59 So-prov att rätta framför mig på skrivbordet...

...men vad gör jag, surfar runt lite, kollar resor...hmm så det kan gå...
Lite trötter här men nu måste jag sätta igång. Jag sätter upp mål med att rätta 20 före lunch!
Efter dagens slut kommer det nämligen bli 30 matteprov också... Brukar arbeta väldigt motiverat, tror nästan att mitt sinne börjat ta sommarlov:)

Kram/C.

söndag 15 maj 2011

Ibland blir det tyst...



...på mig! Det har ni kanske märkt lite då och då... Det har helt enkelt blivit alldeles för många måsten, jobbet har tagit alldeles för mycket tid och jag känner mig verkligen helt slut, helt orkeslös...
Nu har jag två arbetsveckor kvar sedan åker vi utomlands en vecka, det känns helt underbart! Längtar efter att få ligga på en solstol och bara njuta och läsa deckare:)När vi kommer tillbaka är det bara två arbetsveckor kvar före sommarlovet, underbart!

Hoppas ni alla mår väl där ute!

Är det bara jag som tycker att det är svårt att klä sig just nu?! Det är verkligen en mellan-period, och det man väljer känns mest för varmt eller kallt...

Visst är dessa Dyrberg&Kern örhängen underbara? Så somriga i vitt:) finns även i svart, rött och turkost vad jag har sett.

Nu kallar min renbäddade säng:)
Kram/C.

fredag 6 maj 2011

#694 Utopian Dress I LOVE...







...helt underbar är orden för denna fina klänning!
Den måste bara få ett eget inlägg med dess fina detaljer,älskar ju pärlor och paljetter:)
Klänningen kommer att bli fin med Odd Mollys standardunderklänning under, eller en vit enkel från byTimo. Men jag tror mest att jag kommer att använda den öppen med någon enfärgad klänning under, jättefint med svart under när jag provade. Den blir som en liten sommarkappa över. Jag är så glad att jag slog till på denna, den förgyller min garderob!

Ha en bra dag, nu drar jag iväg på njutning, massage, ansiktsbehandling och pedikyr...sedan är jag redo för sommaren:)

Kram/C.

torsdag 5 maj 2011

Två fotoutmaningar i ett...

...kommer här, har inte riktigt hunnit med! Dagarna går så fort...

Fotutmaning dag 4:
Denna söta klänning är så fiiin (kommer inte ihåg namnet nu och orkar tyvärr inte leta tags och kolla)! MEN, stort men, den är för djup i ryggen...har den sortens byst att BH är ett måste. Kommer inte kunna göra mig av med den, älskar färgen! Kanske i sommar...






Fotutmaning 3 (här ovan):
Åh älskar min familj, min sambo, mina vänner...allt! Men min tanke var så basic och enkel som kaffe:) Åh jag skulle inte klara mig utan... Något jag verkligen uppskattar är just morgonkaffet på tåget på väg till jobbet, I LOVE:)

14 timmar på jobbet idag, helt slut, men imorgon är jag LEDIG!
På schemat står, sovmorgon, massage, ansiktsbehandling, pedikyr och fika med en mycket kär vän:) Det känns som en helt perfekt fredag!

Återkommer imorgon med ett helt underbart köp som jag älskar! Odd Mollys produktbilder gör verkligen inte plaggen rätt...

Kram och Sov Gott!
/C.

tisdag 3 maj 2011

I min väska och älskade Filippa K poncho...


...I LOVE! Åh vad jag trivs bra i denna:) Den är lika mjuk som att gå ut i ett mjukt, urtvättat nattlinne, så skönt! Idag blev det denna, till skinntights och Odd Mollys standardunderklänning och till det gröna favoritboots:) Älskar bekväma kläder:)




Till dagens fotoutmaning...min väska har ni ju tidigare fått kika in i:) så jag tänkte visa två saker som jag inte kan klara mig en dag utan...
Tuggummi, jag tuggar jämt, från morgon till kväll och klarar mig inte utan. Alltid samma sort EXTRA Eucalyptus.
Den andra saken är något att ha på läpparna och som ni ser så har jag ett litet förråd i väskan för alla tillfällen,
Försvarets hudsalva och Odd Mollys Lip balm till vardags till lite finare tillfällen läppglans, Lip smoothie 10 Goodness Grapecious och läppstift Bamboo pink samt Creamy nude, alla från Clinique.



Nu dusch och BB, jag är beroende:) kan inte låta bli att titta!
Kram/C.

Rea på Odd Molly sommar...

...eller i alla fall två plagg finns hos Redhe of Sweden till 40%! Det är Superian s/s Dress och det lilla söta linnet som jag tror heter Antidote tank :)
God Morgon, hoppas att ni sovit gott! Här är det kaffe på tåget som gäller, snart framme.

Ha en bra dag!
Kram/C.

måndag 2 maj 2011

Fotoutmaningen dag 1...





...jag kan inte låta bli att hänga på denna gång:)

Dessa är mina Odd Molly favoriter alla kategorier, Wigwam samt Voile short samsas som ett, I LOVE THEM! I dessa känner jag mig alltid klädd, dressa ner eller upp, de passar verkligen alltid:) Önskar så att jag ägde några fler...


Kram/C.

söndag 1 maj 2011

Ilse Jacobsens fina sandaler...





...fick följa med mig hem igår från den underbara butiken Pure som ligger vid Mariatorget i Stockholm. Såg nu att de även finns på underbara webbutiken Fabulous Living!
Så söta och fina både till maxiklänningar och kortare varianter. Jag behövde ett par lite finare sandaler då jag inser att det inte blir några höga klackar för mig denna sommar, knät är fortfarande för dåligt...

Nu, lämna datorn och gå ut och gå:)
Kram/C.

God Morgon sköna Maj...




...varmt välkommen att tina upp oss! Tänk vad fort det går, skönt:)
Nu ser min blogg ut som vanligt igen, vet inte riktigt om det var blogger som spökade eller om några av mina kort hamnat konstigt...

Hoppas att ni alla sovit gott! Här blir det en mycket lugn dag idag, snart åker velourisarna på för en lång promenad, sedan lite diskande och planering inför veckan... Imorgon börjar utvecklingssamtalen, alltid trevligt att träffa föräldrarna och få chansen att prata med eleverna om lärandet individuellt. 30 stycken dock som ska hinnas med...

Tipsar om mina fina auktioner på Tradera, finns HÄR!

Kram/C.