torsdag 30 september 2010

Tradera...


...sålde en Odd Molly klänning där för en vecka sedan och har mailat köparen flera gånger, men inget svar eller pengar på kontot. Hur gör man? Jag har ingen lust alls att ge någon dåligt omdöme på Tradera så hade köparen bara mailat och berättat att hon inte vill eller kan köpa klänningen så hade det varit helt ok, och jag hade inte skrivit något omdöme alls.

Kanske någon av er som vill köpa denna goding? Alchemistry Dress från vårens kollektion i storlek 4, hör av er!

/C.

Snuvigt...



...är det här! Hade hoppats att förkylningen var på väg åt rätt håll, men ikväll känns det inte alls så... Jag som har så fullt upp i helgen!

Idag blev det denna combo, A one silk camisole long print i indigo samt en blå omlottblus från kollektionen Living tenfold. Ingen aning om namn på blusen.

Pop-corn blir det ikväll, jag har varit så sugen på det hela dagen! Är det normalt när man har ont i halsen ?! =)

/C.

onsdag 29 september 2010

Fryser...


...kallt, kallt! Nu är hösten verkligen här. Jättefin dag, sol och blå himmel, men kylan bryter igenom! Idag beställde jag en Eden Melton oat, kunde inte hålla mig längre =)

Tycker så mycket om Ester Elenora klänningarna som jag har, underbara! Har varit så sugen på deras sjalar efter att ha sett dem på bloggar och nätshoppar. Idag var jag och kände på dem, det kändes som akryl, inte alls bra kvalitet. Jag har så lätt att bli röd och kliig på halsen, de sjalarna skulle ej fungera för mig. Odd Mollys Funovits kliar inte alls, jag har använt den så mycket!

Idag blev det en shoppingsväng och sedan thai-mat för oss, nu ett varmt bad och sedan i säng. Imorgon är det torsdag, veckan går så fort! Denna helg är verkligen fullbokad med aktiviter, så det gäller att komma i säng och vila upp sig innan.

Tips, Redhe of Sweden har 20% på pre-fall!

Mitt most wanted plagg från odd Molly är denna goding Fields of lace i cerise, kan tänka mig vit också. Har någon en över i storlek 3 eller 4 hör gärna av er!
/C.

måndag 27 september 2010

Dagens...



...ingen fantasi idag! Bekvämt blev det, Dolce skirt under samt ett svart linne och grå, omlott bomullstopp från provrummet under koftan.
Ha en skön kväll!
/C.

söndag 26 september 2010

iPhone 4...



...ny telefon, då behövs ju ett snyggt skal för att skydda den. Väljer mellan dessa två från MIRABLING, Bottega black eller Diamond black. Jag ska fundera till imorgon.
/C.

Byggdamm...



...överallt! Vi håller på att renovera vårt sovrum och just nu pågår nedslipning av grovspacklet, hela vår lägenhet har ett grått lager damm över sig! Det är ingen idé att göra något åt det förrän det är klart. Ska bli så underbart med ett ljust fint sovrum, med många garderober! Både jag och sambon har mycket kläder så det behövs förvaring. Väggarna blir vita eftersom vi ändå tänkt att köpa större lägenhet inom den närmaste tiden, så då är det bra vid en försäljning med vita fina väggar tror jag.

Tog en sväng in till city, iPhone beställd nu, längtar så efter den redan! Det kunde ta upp till 4 veckor innan den kom sa de dock...
Var även in på Åhléns city, jag var bara tvungen att prova Eden melton Coat, och det bidrog bara till ännu mera shoppingsug, så fin! Det fanns knappt några Odd Molly jackor kvar alls, helt slutsålt. Det fanns en Eden i grönt så jag provade den, den mörkgrå var slut. Så jag får skicka efter om jag bestämmer mig för den. Vet dock bara ett ställe som har den inne, så jag får inte tänka för länge. Hade önskat att den varit lite tjockare så att den höll vintern ut, den fungerar nog bara upp till minus 10.
Efter det blev det en långfika med en kompis på Bruno, mysigt!

Dagens var Blå Fonda från vårens kollektion, Maggie underdress i rökgrått från provrummet under och Funovits scarf till det. Eftersom scarfen är ganska turkos så passar den bra till blått. Avslappnad söndagsoutfit =)
Ha det gott!
/C.

lördag 25 september 2010

Mmmm...




...visst är det gott med ett glas rödvin på lördagskvällen?! Man känner verkligen då att man är ledig. Idag blev det den svarta Wigwamen för mig till mina svarta, mockastövlar med höga skaft. Funovits scarf och Lotta Lotta lång coat i almost black utanpå det. Har aldrig varit någon högklackad person, är alldeles bekväm för det så för mig blir det oftast låga klackar! Samtidigt känner jag mig alltid mer festlig och fin när jag har höga klackar...

Tänkte bjuda på en bild på sommarens mest använda plagg, det är absolut Crochet Grandmas Coat i dark pink. Älskar mina grandmas, men denna är verkligen välanvänd denna sommar. Insåg det när jag satt och tittade igenom sommarens album, denna förekommer på många bilder.

Nu är min telefon helt trasig, borde ha lämnat in den för längesedan. Man känner verkligen att det är något som saknas, så konstigt att inte ha en telefon. Ikväll klickas det hem en ny iphone =)
Kram/C.

Lördag...




...så skönt, har bara gått runt och njutit. Nu sitter jag framför datorn med en kopp kaffe och ska till och rätta veckans arbeten som inte hunnits med.
Sitter även och sneglar på en iPhone, är det dags att slå till nu? Jag behöver verkligen en ny telefon och det känns som att det är en sån man borde köpa då. Det skulle vara bekvämt att sitta uppkopplad när man pendlar, läsa nyheter, kolla bloggar och mail osv. Jag har försökt jämföra olika abonnemang och det verkar som att Telenor passar mig bäst. Är ganska less på Tele 2 efter mycket krångel, orkar inte ens gå in på det.
Ikväll ska jag träffa tjejerna för att ta nåt glas vin. Vi ska ses redan vid 18, passar mig perfekt, då blir det inte så sent. Är ingen nattminglare längre, det är nog åldern...det brukar sitta i en vecka om jag råkat vara uppe fram på småtimmarna.
Klädval, står mellan dessa tre godingar, A one silk Dress i rött, svart Wigwam eller Annie Oakley...vi får se vad jag känner för! Min nya vackra Art silk tunic får vänta till nästa helgs fest =)
Ha en skön lördag!
/C.

fredag 24 september 2010

Denna...


...färg menar jag! Som jag letar efter en produktbild på kjolen till.
/C.

A-one silk...



...skirt i grönt fick komma ut idag, jag har letat och letat efter en bild på den men hittar inte. Har även klänningen, men i rött. Trivs otroligt bra i dem båda! finns det någon som har en produktbild på kjolen i just grönt?

Idag säger jag bara T.G.I.F hade inte orkat en dag till...börjar bli snuvig, imorgon ska jag bara ta det lugnt, mysa och njuta.

Bjuder istället på två favoriter från Odd Mollys hudvårdsserie. Handcrémen, my hands love me, är helt underbar! Händerna blir mjuka och luktar magiskt gott! Lip balm, my lips love me, gör läpparna lagomt glossiga, sitter länge och har en dov rosa/beige ton som passar perfekt till vardags. Dessa två produkter är verkligen värda att investera i!
Ha en skön fredagskväll, nu blir det sen middagsfix här!
/C.

onsdag 22 september 2010

Hang up...



...nu igen! Denna gång på denna vackra Odd Molly kappa, Eden Melton coat i Dark grey, så fin =)
Finns det någon som provat den i storlek 4? Är den tjock nog för att vara en vinterjacka?
Hmmm jag får fundera...
Ha en skön kväll!
/C.

Lovely knit...


...får följa med på friluftsdag imorgon! Egentligen är inte modellen någon favorit, har bara en kvar då jag sålt iväg de andra, de blev bara liggandes i garderoben. Gillar verkligen färgställningen på denna så den har blivit kvar och används flitigt just i skogen eller på friluftsdagar.
Kram/C.

tisdag 21 september 2010

Fullt upp...



...det blir inte många lugna stunder under veckorna. Har verkligen så fullt upp på jobbet, hinner inte sitta ned på dagarna.
Denna goding hade jag på mig idag Odd Molly Full emb smock dress, i ljuslila med rosor på. Till det min nya älsklingskofta från DAY, finns hos Tintin style. Dolce skirt i almost black under.
Nu blir det ett varmt bad för att slappna av!
Ha en skön kväll!
/C.

måndag 20 september 2010

Vackra...


...#435 Art silk Tunic kom hem till mig idag, så vacker! Dark grey dock, den är ju brun?! Men den blir absolut kvar, så fin och användbar både med en Dolce skirt under och höga klackar eller ett par jeans och UGG:s. Gillar verkligen att det är fickor på den, snygg detalj! På produktbilderna har modellen alltid knapparna i halsen knäppta, jag tyckte att det blev snyggare att ha dem öppna med ett linne under.
I natt blev det sent, jag var tvungen att följa valet... Att SD kom in i riksdagen är bland det värsta som kunde hända enligt mig, det är ett stort hot mot vår demokrati.

Ha en skön måndagskväll!
/C.

söndag 19 september 2010

New York visning...


Kan inte låta bli att bjuda på denna underbara bild från Odd Mollys visning på New York fashion week. Denna klänning skulle jag gärna gifta mig i =)
/C.

Velour...



...älskar Odd Mollys velour kläder! Denna var min första men långt i från sista, den åkte på idag, tror att den bara hetet Velour Dress. Perfekt söndagsmys!
Tänk vad helgen gått fort, här har vi precis ätit hemgjord pizza, gott! När jag bodde i Italien fick jag totala cravings för pizza med ruccola, så gott att ha över direkt när pizzan kommit ut ur ugnen.

Lite söndagsångest, men jag har lovat mig själv att försöka minska på stressen, det jag inte hinner, hinner jag inte...tror ni att det kommer att hålla?
Ikväll blir det valvaka framför tv:n!
/C.

Val 2010...


...då är det dags, idag är det val i Sverige! Ett val som kommer att påverka oss hur det än går, ett val som påverkar alla i landet och vår framtid. Hoppas att alla där ute tar sin chans att påverka och röstar idag. Om man har svårt att välja parti följ hjärtat och rösta för vår Demokratis skull, fira att vi kan påverka.
Jag har sett de flesta TV-debatter de senaste dagarna och blocken har verkligen närmat sig varandra och det är svårt att verkligen se deras skillnader. Man får helt enkelt välja ut några frågor som man tycker är extra viktiga.
Jag kommer inte sitta här och på något sätt tala om vad som är rätt och inte, man måste följa sitt eget hjärta. Men en sak måste jag slå ett slag för, SD får inte komma in i Sveriges riksdag! De står emot allt ett Demokratiskt samhälle står för.
Nu ska jag gå och rösta och sedan ta en sväng på Söder.
Ha en trevlig valdag!
/C.

lördag 18 september 2010

UGG...


...är bland det skönaste jag vet, älskar att ha dem på! De passar även perfekt att bara hoppa i på jobbet. Nu är jag sugen på ett par svarta, tycker att denna modell med en knapp på sidan är så snygg, Short Bailey Button Black. De finns hos min favoritaffär Miss Greta. Tycker att UGG är fint till Odd Molly klänningar för att ibland dressa ner och se lite mer casual ut.
Riktigt höstväder ute, träden börjar bli så vackra!
/C.

Trötter...


...har inte ens kommit ur morgonrocken än, så trött! Ska ut och äta med några tjejkompisar ikväll men funderar faktiskt på att ställa in, inte likt mig, men orkar inte... Vill bara vara hemma och ha mysdressen på...
Om jag går så har jag redan bestämt mig för Annie Oakley s/s dress, den behöver luftas =)
Nu ska jag gå och prova om tröttheten försvinner med kaffe, hoppas på det!
Ha en trevlig lördag!
/C.

fredag 17 september 2010

Fredag...


...så skönt!
Denna goding är på väg hem till mig #435 Art silk Tunic, i dark grey, så söt! Hoppas att den passar... Älskar verkligen Odd Mollys silkesklänningar, vardagslyx!
Ikväll blir det Gröna Lund för oss, Europe! Nostalgi??? Ja!!! Underbart!
Trevlig fredagskväll!
Kram/C.

måndag 13 september 2010

Gammal goding...


Kanske denna gamla goding ska få gå på kurs med mig imorgon? Är inte säker på namnet...men den är en stor favorit i garderoben!
/C.

Hang-up...




...total hang-up har jag fått på denna klänning, den är så vacker #468 Continental knit dress i chalk, behöver jag säga att den är från Odd Molly =) Love it! Är så nära att beställa hem den. När sambon även säger att det är en av de snyggaste Mollysarna han sett, så borde det väl vara ett självklart köp, eller? Nu till nästa hang-up, jag inbillar mig att eftersom jag är en 4:a i Odd Molly dvs av större size så kan jag inte ha ljusa klänningar...
Dessa hang-ups motsätter alltså varandra, vad göra?
Denna vore en perfekt kombo till min Funovits sjal, den kommer nämligen att få stanna och fick göra premiär på jobbet idag. Jag kan lova er att den förgyllde min måndag =)

Lite skolsnack också, måndagar blir ibland halvt kaos på skolor. Barnen är ofta trötta efter helger med mycket träningar, resor och fulla program, lärare blir sjuka och att få in en lärarvikarie på en måndag är totalt omöjligt. Under förmiddagen stod jag med en 4:a och en 5:a med klassrummen på varsin sida av huset, 29 elever i varje, ensam. Det är bara att gilla läget och köra på! Tur att man hade energi efter en lugn och skön helg!
Ha en skön måndagkväll!
/C.

söndag 12 september 2010

Hjälp...



...nu måste jag sluta klaga på hur trött jag är och rycka upp mig! Dagen har spenderats läsande i mysdress, har två böcker som ska vara lästa till en kurs på tisdag. Nu blir det någon timmes jobb framför datorn, sedan tv och rättande av mattediagnoser.
Igår var vi på tidningen Antikvärldens mässa, lite småköp blev det men på såna här mässor ligger priserna högt, folk är medvetna om sakernas värde. Det som är roligast är att se värderingar av saker som man redan har här hemma.

Jag bjuder på två efterlängtade plagg från Odd Mollys höstkollektion,
#476 Crochet alpaca vest samt #431 Art silk s/s dress, velar mellan blått och grått på klänningen. Är det förresten någon som vet om denna vackra väst gått i produktion? Jag hoppas att dessa två kommer in i veckan.

Under helgen har jag velat lite fram och tillbaka över min Funovits sjal, älskar mönstret och färgerna, men hade förväntat mig att den skulle vara lite större...dock är jag helt fast i kombon Fonda dress i cabaret till sjalen, så just nu lutar det åt att den får stanna.
Trevlig söndagskväll!
/C.

torsdag 9 september 2010

Fredag...


...imorgon! Jag ska njuta fullt ut denna helg. Det blir en hel del jobb dock som alltid på helgerna.
Imorgon är det en Fonda dag, min nya i Cabaret ska göra premiär.
Bjuder på en bild från Ester Elenora, sjalen heter Maria, den är så vacker! Hoppas att den snart kommer ut i butik. Är även sugen på några av deras klänningar, är så nöjd med de två jag har.
Sov Gott!
/C.

onsdag 8 september 2010

Tre veckor...

...in på terminen brukar jag inte känna mig så här trött... Älskar mitt jobb, att undervisa och följa barnens kunskapsutveckling! Men dessa första veckor på jobbet har verkligen varit fulla av händelser som man kanske tycker inte är skolsaker, men blir det ändå. Eleverna påverkas av saker runt omkring, sin familj, vänner osv. Som klasslärare känns det ibland som det mesta av ens tid går till just det där andra, allt runtomkring. Dagen har handlat om stöld, elever på rymmen, flertalet telefonsamtal och mail med föräldrar, dramatiska psykologutredningar, tre timmars konferens...glömde berätta att jag även haft lektioner mellan kl. 8.00 och 14.00 samt rastvakt. När man kommer hem är man bara helt slut...hjärtat klappar...
Funovits scarf i ett paket på posten förgyllde min dag, nu blir det en tidig kväll i säng!
/C.

lördag 4 september 2010

Dagens!




Detta blev det idag, Livingloving dress under hearted tunic i almost black, svart blanka tight och till det mina underbara gröna, låga Humanoid stövlar.
Nu måste jag gå...
/C.

Lördagmorgon...

...en av de bästa stunderna på veckan! Jag ska snart gå och fixa iordning mig för dagen och åka in till city och träffa en kär vän. Jag är lyckligt lottad att ha mitt tjejgäng från mellanstadiet kvar, 20 år senare bor vi alla i Stockholm. Vi träffas då och då, lunchar, dricker vin, åker på resor, det är lyx! Dessa tjejer kan hela min historia, vi vet nästan allt om varandra, det är såna vänner som ger trygghet. En av tjejerna ska jag träffa idag inne på Söder, det kan nog bli en liten shoppingrunda också.
Önskar att jag redan fått hem min Fonda i cabaret och den vackra Odd Molly scarfen med fjärilar, det hade varit en perfekt combo denna dag. Jag får vänta till nästa vecka, då hoppas jag att den kommer...
Kallt men soligt ute idag, lite svårt att klä sig dessa veckor men jag har en känsla av att min svarta nya Wigwam åker på =)
Ha en skön solig lördag!
/C.

fredag 3 september 2010

It´s a sign...


...jag ser denna scarf på varje blogg jag läser just nu, eller är det för att jag vill se den? Den är så vacker =) Skulle vara perfekt till Fonda dress i cabaret. Scarfen heter Funovits scarf, ska det bli ett köp kanske?
Hoppas att ni har en mysig kväll!
/C.

Fonda dress...


...i Cabaret, kunde inte hålla mig längre, nu är den på väg! Har varit så sugen på något i Cabaret ända sedan jag såg färgen för första gången. Perfekt jobbklänning! Anledningen till att jag inte beställt den tidigare är att jag försökt komma ifrån att köpa flera av samma modell, men det gick inte så bra med den planen =)
Fredag, helt slut...trött så att jag nästan mådde illa på vägen hem... Ikväll blir det mys hemma, god mat och rödvin.
Nu åker mysdressen på, ha en skön fredagkväll!
/C.

torsdag 2 september 2010

Älskar...


...min nya Wigwam! Modellen har bara förändrats till det bättre. Ett par cm till på längden och lite mer vidd runt bysten. Trivdes så bra i den idag på jobbet! Är lite sugen på en lila också... Den jag har är i svart, almost black. Jättefint med byTimo underklänningen i svart under, spetsen syns precis nedtill och knapparna på underklänningen syns i urringningen.
Fredag imorgon! Denna helg blir en riktig städ och tvätt helg, känns skönt!
Ha det gott!
/C.

onsdag 1 september 2010

Birkenstock...


...på jobbet! Tycker att dessa är riktigt snygga, måste ju ha inneskor på skolan. Hade denna modell för ca 10 år sedan när det var modernt med dessa i ull/filt, så vet med mig att de är sköna. Modellen heter Boston, från Birkenstock. Just nu kör jag på ett par paljettballerina, kanske inte det mest fotriktiga =)
Ha en skön kväll!
/C.