söndag 17 oktober 2010

Dagens...




...är mysdress, känner mig nästan som ett barn i denna =) Den kommer från H&M L.O.G.G mjuk och skön velour. Älskar det materialet! UGG:s på fötterna, jag gillar denna modell som heter mini, med korta skaft.
Jag har haft flera diskussioner med mina tjejkompisar angående att gå i mysdress hemma, vad tycker ni?
Idag blir en lugn dag, fortfarande förkyld men imorgon är det dags för jobb. Garderobsrensning står på programmet.
/C.

2 kommentarer:

  1. Åh jo en fräsch mysdress är väl härligt att krypa i när man har en hemmadag?

    Njut av dagen och garderobsrensning!

    KRAMAR

    SvaraRadera
  2. Mysdress = världens bästa uppfinning! Men jag har ju också skrivit ett inlägg om velourplagg...:-)

    Vad är det bästa att krypa in i när man kommer hem, stressad, frusen etc? JO, en MYSDRESS!

    När jag var mammaledig var det tvärtom, då tröttnar man på mysdress: vill vara mer "klädd", men nu när man jobbar är det skönt att hoppa i den när man kommer hem! Som tur är, är maken likadan så han klagar inte!

    Mår du bättre nu, förresten? Själv ska jag på NTA- tematräff imorgon kom jag på. Blää. De är sådär tycker jag. Framförallt så innebär det att jag är borta och det är till kl. 16.00 och på tisdag har vi apt till 17 så min tid sprängs som en atombomb på två dagar...
    Förresten, tog en molly iaf idag: tog min grå taradiddle, fungerade jättebra, tror inte att hon förstod att det var en molly... Ang på jobbet så är det snarare så att de numera blir förvånade om det INTE är mollysar jag har så därför är det extra kul när de säger, "vilken fin xx, det är väl molly förstås", och man kan svara: "nej, det är xxx. Haha!

    SvaraRadera