söndag 31 oktober 2010

H&M...



...har mycket fint i sin Home avdelning just nu! Fina kuddar, plädar och gardiner. Dessa klickade jag precis hem för att mysa i soffan med, pläd och kuddfodral i naturvit pälsimitation med linnetyg på baksidan, hoppas på att de är lika fina i verkligheten som på bilden! De fanns även i svart.
/C.

3 kommentarer:

  1. Måste nog ta mig en sväng in till HM Home.....Hur är Sara Band dress i storleken? Och acne pistols är så fina......tyvärr hade de inte 10% längre men vad blev det i svenska pengar för dig? 390 pund hur mycket är det i svenska?
    Ha ett härligt höst"lov"! Förstår att det tar tid att skriva 300 omdömmen.....
    Kram Halvan

    SvaraRadera
  2. Klickade in igen och såg att de hade 10% tills 3/11 :=))) Men nu undrar jag hur de är i storleken?
    Kram igen......

    SvaraRadera
  3. Hej Halvan!
    Vad kul att du tittade in hos mig!
    Saraband Dress är normal till stor i storleken tycker jag. Jag är en större 4:a och för mig passar den perfekt. Tyvärr får jag inte alltid igen Odd Molly klänningarna över bysten men på denna är det inga problem. Lite lätt stretchig skulle jag nästan säga att den är, dock ej över de broderade partierna.
    Acne Pistols är normala i storleken, lite stora. Jag brukar oftast ha storlek 39, och det har jag på dessa, ibland brukar jag behöva ha storlek 40 då jag har ganska breda fötter. Priset på dem med 10% rabatt hamnade ungefär på 2600 kr.
    Hoppas att det hjälpte dig och hör gärna av dig igen om jag kan hjälpa och ta dig en titt på H&M Home, massor av fint!
    Ha en skön söndag!
    Kram/C.

    SvaraRadera