lördag 5 februari 2011

Fynd...





...#544 Mannequinn Cardigan i silver från Odd Molly ett mycket oplanerat men bra köp, älskar den! Hittade den i Odd Molly butiken i veckan på 70% :) Det hängde flera båda i guld och silver kvar...så fint till sommaren med en vit klänning...mmmm!

Kram/C.

2 kommentarer:

  1. Men hu, vad har ni för rektor? Vet ju hur de kan vara ibland men någonstans mitt inne huvudet så säger en liten "mus" (?) att rektor ska vara på sin personals "sida". Dvs vilja utveckla, STÖTTA, osv osv för att alla ska ORKA detta jobb. Sedan, gör någon hals över huvud fel saker, ja då måste det ju talas om på något sätt, men det finns bra och mindre bra sätt....

    Sedan är det ju så att om någon "klagar" så anser jag att man ska stå bakom sin personal, om nu inte brott eller andra uppenbarliga hemskheter begåtts, åtminstone tills man verkligen vet exakt vad som hänt!

    Skirty cardigan är underbar! Har den ju i sand, bra färg, men saknade en i vitt. Så nu bor det två här. Day-blusen är fin, tror den får stanna...lite fladdrig i modellen, lite som livealotarna...

    Igår fick jag göra annat för att inte klicka hem en jättefin klänning på T. Har den i powder, men det har varit substitut för en vit....men jag har annat jag vill ha mer just nu...ooo! Massa fina godingar just nu som jag vill ha!

    Nu måste turbo i, för här ska fixas inför lilla damens kompiskalas!

    See Ya!

    Och gör som gåsen: låt det rinna av dig!

    SvaraRadera
  2. Så sant, man önskar att de stod på ens sida, eller iaf tog reda på saker innan de börjar "hålla med" föräldrarna... Jag önskar verkligen att jag var mer "gåsig" av mig... :)
    Åh så mycket fint på T just nu, men inte många 4:or tyvärr, de går alltid så mycket dyrare...
    Hoppas att ni har haft en mysig kalasdag!
    Kram/C.

    SvaraRadera