måndag 14 februari 2011

Hjärtan till er...



...hoppas att ni alla har haft en fin Alla hjärtans dag! Kram!
Idag skulle jag försöka gå tidigt från jobbet, fortfarande jätteförkyld...lyckades komma iväg vid halv fyra men kom inte hem förrän nu...de har ställt in busstrafiken i södra Stockholm igen, helt otroligt! Snö och kallt i Sverige borde ju inte vara förvånande...eller? Tur att täckbyxorna satt på idag, fröken som man är:)
Nu ska jag värma mig under täcket en stund. Det verkar som att 2:a leveransen vår från Odd Molly kom till butikerna idag, härligt! Men våren känns så långt borta....
Kram/C.

2 kommentarer:

  1. Nej, men vilken tur att det fungerade här..maken är bortrest så det är buss som gäller...och så brr-kallt som det var imorse så vill man inte gå hela vägen till jobbet! Hade visserligen mer ull än vanligt på mig:

    Continental knit i chalk, dolce skirt och suiteheart i cabaret under, ullstrumpbyxor med ullsockar ovanpå, och sleevewarmers under jackan...Haha mer ull kan det inte bli!

    Ha en underbar alla hjärtans dag kväll och ta hand om dig!

    Kram!

    SvaraRadera
  2. Ojdå! Blir lite nervis över att flyga till Sthlm om det ska vara oväder, är ju galet flygrädd. Jamenvisst, vårt folk har väl alltid rätt kläder till hands :0)
    Ha en fortsatt trevlig kväll!

    SvaraRadera