måndag 11 april 2011

Blogger...

...vill inte riktigt vara med från min dator! Kan skriva inlägg men sedan går det ej att "publicera inlägg", någon som vet vad det beror på?
Hade en massa fina inlägg på gång...
Kram till er!
/C.

1 kommentar:

  1. Hm?

    Igår bråkade Blogger med mig också, men jag fick till sist till det, fast det var i en annan blogg jag har.


    Idag gjorde vi näst sista NP! Imorgon börjar det sista, men det kommer att ta ett tag....särskilt med de språkarbete som vi har här....innan de förstår vad "spelet" går ut på...
    Nåja, överlag har det gått bättre än vad jag trott för vissa, något sämre för andra..men inga totala överraskningar. Åh, känner redan att jag knappt vet OM jag vill släppa "min" klass....de kan göra mig galna, men de är också så härliga.... Vet att många är avundsjuka på mig för min klass, men den enda som sagt något trevligt var en kollega idag från sexårs...
    "Du har en bra klass, de är så speciella, jag vet inte om det är något du gör eller om de bara är så, men de är på ett annat sätt än de andra klasserna här".

    Jag tyckte det var rätt trevligt sagt. Utan avundsjuka utan bara konstaterande. Och inte vet jag? Är det jag eller är det bara konstellationen av barn? Några av mina trevliga föräldrar hävdar att det är jag ( :-) ) och vill skriva namnlistor för att jag ska ha klassen på mellan....Sådant gör en ju glad!

    Nu ska jag rätta näst sista delprovet i matte och så ska jag förbereda åtminstone 3 ÅP inför morgondagens utv.samtal. Jiipppie....NOT.

    Ha det gott, och snart är det looooov!

    SvaraRadera