lördag 30 april 2011

Vad har hänt med min blogg...

...tro? Den verkar ha fått vårkänslor och möblerat om:)
Någon som har något tips?
Jag får fortsätta klura imorgon...
Kram/C.

God kväll Valborg...





...nu är våren här och välkomnad med varma, vackra brasor! Visst ger det en speciell känsla i magen? Den härliga känslan av våren:)
Dagarna går i ett här...idag antikmässa, lunch och lite shopping med en god vän. Majbrasa och god middag med vänner, härligt!
Tidigt kommer jag krypa under täcket ikväll, känner mig inte riktigt kry, tror dock att känslan egentligen beror på stress...

En mycket enkel och bekväm dagens, hoppas så att dessa underbara tunikor kommer i produktion igen! X-stitch i vitt med detaljer i almost black, under hamnade favoriten Lacie strap dress. Ångrar så att jag inte köpte denna i chalk också... Gröna Humanoid boots på fötterna och svart favorit parkas från Whyred värmde idag denna kalla Valborg.

Kramar till er och Sov Gott!
/C.

fredag 29 april 2011

Älskade Odd Molly klänningar...





...jag får inte nog, I LOVE! Underbara #698 Superian dress fick idag premiära, älskar denna klänning, så fin! Många tycker att den är lite tight över bysten, jag med...men jättefin med ett svart linne under den i färgen Vintage chalk.

Idag kunde jag inte låta bli FOLK:S fina kampanj på klänningen #694 Utopian dress, så jag slog till på en vit. Jag tror att den blir jättefin till Dareme skirt i powder som på produktbilden. Till det ser jag guld ballerina och guldsmycken mmm nice!

Denna helg blir lugn här hemma, förkylning på gång igen... Testade mig för pollen förra våren men testet var negativt...varför är jag då sååå snuvig på våren? Kanske ska testa några såna där piller i alla fall...
Resor inför sommaren letas det efter här hemma ikväll, åhhh vad jag längtar efter ledighet!

Kramar till er!
/C.

torsdag 28 april 2011

God Morgon Torsdag...



...själv är jag redan på jobbet och är i full gång:) Hoppas att ni har sovit gott!
Älskar denna fina klocka från TRIWA, vill nästan äta upp den! Finns hos Sid&Sally mmm I LIKE! Fin till sommaren...

Ha en bra dag!
Kram/C.

onsdag 27 april 2011

Marc Jacobs I LOVE...

...kunde inte hålla mig längre utan slog till på ett par fina, klassiska solglasögon i svart från Shopbop.com Superbra pris verkligen, ca 600kr när man beställer från USA! Hoppas att de är lika fina i verkligheten...

Hoppas att det är bra med er alla där ute! Lite skönt var det med lite regn idag måste jag erkänna, nu kommer knopparna snart verkligen spricka ut:)




Drunknar i jobb just nu...så slut efter bara ett par dagar...
Sov gott!
Kram/C.

måndag 25 april 2011

Nu är det vår och dags att byta basfärg...






...sån är jag:)När det börjar bli varmt ute så blir det alltid mycket vitt för mig. Annars är det alltid svart som är basen för mig. Både det vita och det svarta matchas alltid med färg eller mönster, mycket smycken, färgglada naglar och fina skor.
Denna outfit är underbar tycker jag:)

Scarf Johnny Was hos Miss Greta
Klänning HunkyDory från TintinStyle
Klocka från Triwa, finns hos Sid&Sally
Silvriga ballerina från MarcbyMarc Jacobs

Här är det strykning som gäller, sommarkläder fram:) tur att det är GREASE på tv 4, underbart!

Kram/C.

Borta bra men...




...hemma bäst! Visst är det så:)
Hoppas att ni alla har haft härliga påskdagar och njutit av den underbara solen!


Vi har verkligen haft det underbart! Härliga, lediga dagar med familj och släkt. Nu är man tillbaka i storstaden igen och även det känns riktigt skönt. Imorgon är det jobbdags igen, massor att göra denna vecka så idag blir det en riktig slappardag här hemma. Men först en riktigt lång promenad.
Älskar denna fina bild från Odd Molly på Helena, så här vill jag se ut i sommar:)





Jag hade en #698 Superian Dress beställd sedan lång tid tillbaka. Väntade ett tag när jag märkte att de kommit in, när jag kontaktade webshopen då den inte hade kommit, så hade de missat min beställning. Jag har orderbekräftelse och allt...detta är inte första gången det händer vid förbeställningar för mig, blir riktigt irriterad då jag köpt mycket från dem. Har ingen lust att skriva ut vilka det är, det får vara. Jag hade tur i alla fall och knep en sista hos Minzo
:) Tur det!

Kram till er alla!
/C.

torsdag 21 april 2011

Glad Påsk kära...

...ni!



Nu tar jag påskledigt några dagar tror jag! Hoppas att ni alla får njuta av fint väder, god mat och gott vin, det kommer jag att göra:)
Idag fick min favorit Grandmas komma ut ur garderoben, älskar denna färg, den gör mig glad! Jättebra som jacka nu när det är varmt!



Kramar till er!
/C.

God Morgon Skärtorsdag och badmode...



...är så sugen på baddräkt! Jag har alltid kört på bikini men i år vill jag ha både och:) Dessa godingar kommer från H&M BIB, fina!

Hoppas att ni har sovit gott alla!

Morotskaka i ugnen, frukost äten, nu är det dags för kolakakor....mmm det blir mycket gott denna påsk!
Kram/C.

onsdag 20 april 2011

Prima Ballerina...




...till sommaren!
Dessa fick följa med hem idag, helt vanliga svarta Ballerina från Vagabond var precis vad jag behövde! Perfekta nu på vårkanten till jeans eller maxiklänning. Mycket bra pris också, 499 kr:)
Dagen har spenderats med en mycket god vän och hennes lilla 6 månaders söta dotter. Lång lunch, lite shopping och en lång fika, mysigt! Det var riktigt varmt ute idag, min Lottalotta kändes alldeles för varm. Imorgon får det bli Grandmas om det är lika varmt.

Imorgon blir det lite bakning och så snart sambon slutat efter lunch så drar vi mot norr, härligt!
Ha en skön kväll!
Kram/C.

Dagens Odd Molly...







...är denna, från topp till tå:)

Ha en bra dag!
Kram/C.

God Morgon lediga Onsdag...


Visit hm.com



Visit hm.com



...hoppas att det är väl med er alla där ute och att ni har sovit gott!

Här är det långfrukost framför datorn, thét är snart urdrucket, kaffe på gång, och en smörgås till i brödrosten... När man är ledig får man äta marmelad:) aldrig i veckorna men på lov och helger så får man det, mycket gott tycker jag!

Dessa två godingar kunde jag inte låta bli att klicka hem idag när H&M släppte sitt samarbete med Swedish Hasbeens de är verkligen fina!
De röda känns mest som vardagsskor men de beiga tror jag kan bli fina till fest:) Jag blev förvånad att det gick så lätt att komma in på webshopen samt hur många storlekar som fanns kvar, hoppas bara på att lagersaldot stämmer!

Ska snart göra mig i ordning för att bege mig mot city, har lite shoppingärenden att klara av samt en lunchdate:)

Kram till er!
/C.

tisdag 19 april 2011

I påskägget...



...brukar det ju mest bli godis! Alla syskonbarn brukar ha ont i magen efter en liten stund... Funderade om jag i år kanske skulle ge bort bio-presentkort istället. De är alla i åldrarna 9-16 år och de kommer överösas av godis så någon brist på det blir det ju ändå inte, det kan jag lova! Vad säger ni alla mammor (eller pappor och alla ni andra) där ute, tror ni att det uppskattas? Ge mig tips, påskäggen måste fixas imorgon!

Kram/C.

Tvätt och undanpackning...


...av vinterkläder står härnäst på fixarschemat! Nu när jag har lite tid ska jag se till att få fram mina sommarkläder, annars finns det en stor risk för att nytt införskaffas som jag egentligen inte behöver...

Hej alla där ute! Hoppas att ni har en skön dag!

Nu är det deklarerat, räkningar betalda, paket lämnade (och hämtade:)...fixfix! Skönt när det är klart. Imorgon ska jag se till att det blir en lite socialare dag, men det är riktigt skönt att bara vara hemma och fixa saker som behöver göras.
Dagens denna dag är Odd Molly mysdress i velour i färgen almost black, åh vad jag trivs i den, skulle kunna bo i den:) Tror att jag måste slå till på en till snart, undrar vilken färg?

Vad säger ni om denna fina TRIWA klocka? Jag har samma modell fast grå, rosa och guld, den är riktigt stor och fin! Sugen egentligen på något färgglatt till sommaren men denna är den enda som föll mig i smaken. Vad tycker ni?

Kram/C.

God Morgon soliga Tisdag...





...åh vilket underbart väder! Fast idag är det en måste-fixa-dag! Ja ni vet vad jag menar, saker som bara måste göras...tvätta, skicka Tradera-paket, betala räkningar, ja jag ska till och med deklarera. Jag har en förmåga över att bli så stressad över att sånt inte är gjort, trots att det inte ska vara gjort förrän om en månad. Bättre att jag gör det så slipper jag tänka på det dvs stressa upp mig något mer.
Är just nu tokig på min bostadsrättsförening, fasadrenoveringen är fortfarande inte klar! De började i oktober! Sen blev det för kallt, ja det kan jag förstå, men samtidigt varför börjar man en fasadrenovering i Sverige när det snart är vinter??? Vet man inte då att det snart bli kallt eller?! Vi har alltså varit "inplastade" i 7 månader! Nu är i alla fall plasten borta sedan två veckor på framsidan så det känns inte riktigt som att vi bor i en grotta längre...men baksidan, byggnadsställningar, plast och persiennerna nere.
Jag har ganska rejält struntat i grannarnas klagomål över detta tidigare, tänkt jaja de blir väl klara snart...men nu blir jag snart tokig, i detta fina väder vore det ju underbart att kunna få använda sin balkong!!! Nya balkonglådor inhandlade, golv som ska läggas, ja allt står nu inuti lägenheten....
Oj oj vilket surarinlägg, behövde nog bara få skriva av mig lite, nu ska jag vara lugn resten av dagen och istället gå ut och sätta mig på en parkbänk och sola (dock utan bikini) :)

Lite mer shopping från H&M till sommaren har det blivit för mig, dessa två underbaringar från H&M Consious kollektionen. Jag kunde inte bestämma mig för färg, så för 199 kr styck så blev det båda två.
Älskar verkligen Odd Mollys silkesklänningar, underbara! De skapar översvämning i min garderob, dock på ett mycket trevlig sätt...men på sommaren används de mest till fint!
Till dem skulle jag gärna ha dessa sandaler från Brandos och märket Why not!

Ha en bra dag!
Kram/C.

måndag 18 april 2011

Åh underbara Soul of Maia...





...halsband, så fina!
Vilket ska man välja? Vill ha ett av varje, perfekta till sommarklänningen/tunikan...måste sova på vilken färg jag ska välja... Gillar verkligen längden på dessa finingar, hela 90 cm. Vilken färg gillar ni?
Finns hos favoriten TintinStyle!

Nu, glass framför tv:n:)
Kram/C.

Mjuk och skön dagens...

...blev det idag då dagen spenderades helt och hållet framför datorn, skrivandes omdömen. Skönt, nu är det mesta klart! Bara lite kvar men det kommer jag spara till efter lovet.
Dagens, favoriten Odd Mollys Ka-ching wrap, Silk camisole samt vita Converse, mörka och vida Hudson jeans till det.





Nu ska det bli riktigt skönt med några lediga dagar, jag ska bara njuta:)
Kram/C.

söndag 17 april 2011

Långpromenad och fika...




...med en god vän blev perfekt att fördriva denna söndag med! Mysigt!
Nu väntar en god spenat och kalkonpaj i ugnen, hungrig här. Efter det ska jag lägga mig på soffan och ligga kvar där hela kvällen:) så trötter! Och då hjälper bara tv och en tidig kväll i säng...

Velig är ju stundtals bara mitt förnamn, men vilken färg ska jag ha på Odd Mollys #388 Silk sleeveless? En i apricot bor redan här men jag är så sugen på en i grey. Inbillar mig att den egentligen kommer att passa mig bättre. Jag är väldigt ljus i skinnet och blond. Samtidigt när det har kommit lite färg på näsan om någon månad så kommer apricot vara underbar! Hjälp?

Bilder lånade från underbara TintinStyle!

Kram till er!
/C.

Söndag och nu en långpromenad...

...mot city! Jag ska försöka ta mig en sväng i några butiker samt kaffe i solen!
God Morgon kära ni, söndagen är här:) Hoppas att ni har sovit gott!
Bjuder på en mycket enkel och söndagspromenadvänlig dagens, svarta tights eller mörka jeans kommer det att bli till.
Från Odd Molly, Cancun scarf samt Lottalotta coat, grå Converse samt klänning från HunkyDory, Go no statement Dress.






Njut av söndagen!
Kram/C.

lördag 16 april 2011

Tradera-försäljning...

...kanske är dessa något för dig? Jag säljer tre plagg just nu på Tradera,

Pilgrim Dress från Maestress Sélectif kollektionen i färgen Orange, storlek 3.




Jag säljer även två kjolar från The smart heart kollektionen #60 A one silk skirt i green, storlek 4 samt #49 Ruffle skirt i royal/navy i storlek 3.

Ni hittar dem HÄR!

Nu svartvinbärsmarinering av älgkött, ett varmt och skönt bad, sedan middagsförberedelser och ett glas rött:)

Kram/C.

God Morgon Lördag och TOMs...




...hej kära ni! Här sitter jag fortfarande i morgonrocken men börjar mentalt i alla fall förbereda mig för en långpromenad så snart händer det nog:)
Så trött denna dag, brukar annars inte vara vårtrött men det verkar som att jag har fått en släng av det denna vår... Nu är det Påsklov! Så skönt! Dock borde det väl vara förknippat med ledighet, men inte. Omdömesskrivande blir det måndag och tisdag, dock med lugn och ro i klassrummet, så jag hoppas på att få en massa gjort.

Igår gick jag redan vid tre-tiden för jag hade klipptid, är så nöjd! Jag brukar verkligen inte gilla att klippa mig och har lite av panik innan jag ska gå dit, detta har ni läst om tidigare härinne. Men nu fik jag tips från en arbetskompis om en frisör som är duktig på självfall och det är verkligen sant! Hon klippte mitt hår utan att platta det och lät det sedan vara lockigt, dit kommer jag att gå tillbaka. Funderar redan nu på lite ljusa slingor till sommaren, nice:)
Efter det blev det after-work med ett par favorittjejer, de första glasen rosé intogs, riktig vårkänsla kan jag lova!

Dessa favoritskor upptäckte jag förra sommaren, TOM:S canvasskor, så fina! I år blir det ett par i silver för mig. De är inte bara snygga, de gör även lite gott här i världen, för varje sålt par skor så skänks ett par skor till ett barn i nöd. Fint tycker jag! Du hittar dem HÄR på Brandos.

Hoppas att ni alla får njuta av en skön lördag!
Kram/C.